Inhibition of Streptococcus mutans with extracts of Rubus ulmifolius, Passiflora mollissima and Vaccinium floribundum
It is known that excessive consumption of sugars leads to tooth decay and obesity, among other diseases. Some phenolic compounds have an antimicrobial character. In this study, the antimicrobial activity of blackberry (Rubus ulmifolius), taxa (Passiflora mollissima) and mortiño (Vaccinium floribund...
Gardado en:
Autor Principal: | Santacruz Terán, Stalin Gustavo (author) |
---|---|
Outros autores: | Tagle González, Rudy Gissella (author) |
Formato: | article |
Idioma: | spa |
Publicado: |
2020
|
Subjects: | |
Acceso en liña: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/220 |
Tags: |
![]()
Sen Etiquetas, Sexa o primeiro en etiquetar este rexistro!
|
Títulos similares
-
Inhibition of Streptococcus mutans with extracts of Rubus ulmifolius, Passiflora mollissima and Vaccinium floribundum
por: Santacruz Terán, Stalin Gustavo
Publicado: (2020) -
Efecto inhibitorio del extracto de Propóleo edulcorado con Xilitol a diferentes concentraciones sobre Streptococcus mutans
por: Narváez Verdezoto, Ana Carolina
Publicado: (2018) -
Estudio in vitro del extracto de arrayan como inhibidor de crecimiento del Streptococo mutans
por: Castillo Rodríguez, Diana Katherine
Publicado: (2023) -
Serotipos prevalentes de Streptococcus Mutans en América latina. Revisión bibliográfica
por: Motoche Carrión, Mishell Elizabeth
Publicado: (2021) -
Efecto antimicrobiano in vitro del extracto de Vitis vinífera (uva) sobre el Streptococcus mutans
por: Alarcón Cárdenas, José Sebastián
Publicado: (2018)