Effect of cocoa processing on the content and antioxidant activity of phenolic compounds
Chocolate is a product that has great acceptance among consumers. The presented henolic compounds in fruits and vegetables are known to provide health benefits, however, these can be affected by agents such as temperature and oxygen. In the present work, the effect of cocoa processing on the content...
保存先:
第一著者: | Santacruz Terán, Stalin Gustavo (author) |
---|---|
その他の著者: | Mantuano Morán, Wellington Alex (author) |
フォーマット: | article |
言語: | spa |
出版事項: |
2021
|
主題: | |
オンライン・アクセス: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/221 |
タグ: |
![]()
タグなし, このレコードへの初めてのタグを付けませんか!
|
類似資料
-
Effect of drying temperature on polyphenolic compounds and antioxidant activity of Piper aduncum L. leaves: Agroindustria
著者:: Luna-Fox, Sting Brayan
出版事項: (2024) -
Elaboración de vino a base de níspero (Eriobotrya japónica) y nibs de cacao arriba (Theobroma cacao L) mediante el uso de dos variedades de levaduras vínicas
著者:: Tapia Herrera, Angie Veruzca
出版事項: (2022) -
Comportamiento antioxidante y polifenólico de la Guaviduca (Piper carpunya L) en extracción seca y húmeda
著者:: Enriquez, Miguel
出版事項: (2019) -
Condiciones de germinación para potenciar el contenido de proteína y de polifenoles totales del maíz morado (Zea Mays L.) Iniap - 199 “racimo de uva” de importancia Agroindustrial
著者:: Chimbo Chimbo, Willian Arnulfo
出版事項: (2020) -
Estudio de los principales metabolitos y determinación de polifenoles presentes en las semillas del zapallo (Cucurbita maxima)
著者:: Alejandro Almeida, Samantha Sugey
出版事項: (2023)