Effect of cocoa processing on the content and antioxidant activity of phenolic compounds
Chocolate is a product that has great acceptance among consumers. The presented henolic compounds in fruits and vegetables are known to provide health benefits, however, these can be affected by agents such as temperature and oxygen. In the present work, the effect of cocoa processing on the content...
Guardat en:
Autor principal: | Santacruz Terán, Stalin Gustavo (author) |
---|---|
Altres autors: | Mantuano Morán, Wellington Alex (author) |
Format: | article |
Idioma: | spa |
Publicat: |
2021
|
Matèries: | |
Accés en línia: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/221 |
Etiquetes: |
![]()
Sense etiquetes, Sigues el primer a etiquetar aquest registre!
|
Ítems similars
-
Effect of drying temperature on polyphenolic compounds and antioxidant activity of Piper aduncum L. leaves: Agroindustria
per: Luna-Fox, Sting Brayan
Publicat: (2024) -
Elaboración de vino a base de níspero (Eriobotrya japónica) y nibs de cacao arriba (Theobroma cacao L) mediante el uso de dos variedades de levaduras vínicas
per: Tapia Herrera, Angie Veruzca
Publicat: (2022) -
Comportamiento antioxidante y polifenólico de la Guaviduca (Piper carpunya L) en extracción seca y húmeda
per: Enriquez, Miguel
Publicat: (2019) -
Condiciones de germinación para potenciar el contenido de proteína y de polifenoles totales del maíz morado (Zea Mays L.) Iniap - 199 “racimo de uva” de importancia Agroindustrial
per: Chimbo Chimbo, Willian Arnulfo
Publicat: (2020) -
Estudio de los principales metabolitos y determinación de polifenoles presentes en las semillas del zapallo (Cucurbita maxima)
per: Alejandro Almeida, Samantha Sugey
Publicat: (2023)