Effect of cocoa processing on the content and antioxidant activity of phenolic compounds
Chocolate is a product that has great acceptance among consumers. The presented henolic compounds in fruits and vegetables are known to provide health benefits, however, these can be affected by agents such as temperature and oxygen. In the present work, the effect of cocoa processing on the content...
Gardado en:
Autor Principal: | Santacruz Terán, Stalin Gustavo (author) |
---|---|
Outros autores: | Mantuano Morán, Wellington Alex (author) |
Formato: | article |
Idioma: | spa |
Publicado: |
2021
|
Subjects: | |
Acceso en liña: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/221 |
Tags: |
![]()
Sen Etiquetas, Sexa o primeiro en etiquetar este rexistro!
|
Títulos similares
-
Effect of drying temperature on polyphenolic compounds and antioxidant activity of Piper aduncum L. leaves: Agroindustria
por: Luna-Fox, Sting Brayan
Publicado: (2024) -
Comportamiento antioxidante y polifenólico de la Guaviduca (Piper carpunya L) en extracción seca y húmeda
por: Enriquez, Miguel
Publicado: (2019) -
Elaboración de vino a base de níspero (Eriobotrya japónica) y nibs de cacao arriba (Theobroma cacao L) mediante el uso de dos variedades de levaduras vínicas
por: Tapia Herrera, Angie Veruzca
Publicado: (2022) -
Condiciones de germinación para potenciar el contenido de proteína y de polifenoles totales del maíz morado (Zea Mays L.) Iniap - 199 “racimo de uva” de importancia Agroindustrial
por: Chimbo Chimbo, Willian Arnulfo
Publicado: (2020) -
Estudio de los principales metabolitos y determinación de polifenoles presentes en las semillas del zapallo (Cucurbita maxima)
por: Alejandro Almeida, Samantha Sugey
Publicado: (2023)