Flowering and diversity of pollinator insects in a cacao monoculture system
This research aimed to determine flowering and the diversity of pollinators linked with three breeding substrates in a monoculture system of fine flavor cacao. For the purpose, nine plots of nine trees each were selected, the trial consisted of three treatments corresponding to breeding substrates (...
Gespeichert in:
1. Verfasser: | Montero Cedeño, Silvia Lorena (author) |
---|---|
Weitere Verfasser: | Sánchez, Pedro (author), Solórzano Faubla, Ramón (author), Pinargote Borrero, Antonio (author), Cañarte Bermúdez, Ernesto Gonzalo (author) |
Format: | article |
Sprache: | spa |
Veröffentlicht: |
2019
|
Schlagworte: | |
Online Zugang: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/178 |
Tags: |
![]()
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Ähnliche Einträge
Ähnliche Einträge
-
Aprovechamiento de residuos del cacao (Theobroma cacao L.) con fines agroalimentarios
von: Vera Chang, Jaime Fabián
Veröffentlicht: (2023) -
Flowering and diversity of pollinator insects in a cacao monoculture system
von: Montero Cedeño, Silvia Lorena
Veröffentlicht: (2019) -
Efectividad del cacao (theobroma cacao l.) sobre el desarrollo del biofilm. revisión sistemática
von: Sánchez Lascano, Michelle Alexandra
Veröffentlicht: (2024) -
Sostenibilidad del cultivo de cacao (Theobroma cacao L. ) en la zona norte de la provincia de Los Ríos
von: Moreira Ochoa, María Dayanna
Veröffentlicht: (2023) -
Diversidad de agentes polinizadores y su influencia en la producción de cacao (theobroma cacao l.), tipo nacional en monocultivo y sistema agroforestal en la Finca Experimental “La Represa”
von: Armijos Vásquez, Vivianna Estefanía
Veröffentlicht: (2016)