Productive characteristics in broilers using oregano flour as a growth promoter
In order to evaluate the inclusion of proportions of oregano leaf flour (HHO) in the commercial balanced feed (ABC) of broilers, the body weight (CP), daily gain were quantified in the start and fattening phase weight (GDP), daily feed intake (ADC), feed conversion index (ICA) and mortality (OM) in...
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Tenías Campos, Juan (author) |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | Alfaro Escalona, Mayra (author), Rivas Nichorzon, Magalys (author), Cárdenas Ramírez, Liseth (author), Silva-Acuña, Ramón (author) |
Μορφή: | article |
Γλώσσα: | spa |
Έκδοση: |
2021
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/283 |
Ετικέτες: |
![]()
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Digestive allometry in broilers supplemented with oregano flour as a growth promoter
ανά: Tenías Campos, Juan
Έκδοση: (2022) -
Efecto inhibitori del aceite esencial de orégano (Origanum vulgare) frente a cepas de Aggregatibacter actinomycetemcomitans
ανά: Yerovi Usiña, Lizeth Viviana
Έκδοση: (2017) -
Evaluación del efecto antimicrobiano de los aceites esenciales de orégano y canela en el pan integral
ανά: Rubio Peralta, María Belén
Έκδοση: (2017) -
Evaluación antimicrobiana del aceite esencial de orégano (Origanum vulgare) en embutidos artesanales de porcino frente a Escherichia coli
ανά: Condoy Suarez, Pamela Milena
Έκδοση: (2023) -
Efecto antifúngico del aceite esencial del origanum vulgare (orégano) y cymbopogon citratus (hierba luisa), sobre cepas de cándida albicans en comparación con la nistatina estudio invitro
ανά: Chamba Pascal, Lupe Maritsa
Έκδοση: (2015)