Productive characteristics in broilers using oregano flour as a growth promoter
In order to evaluate the inclusion of proportions of oregano leaf flour (HHO) in the commercial balanced feed (ABC) of broilers, the body weight (CP), daily gain were quantified in the start and fattening phase weight (GDP), daily feed intake (ADC), feed conversion index (ICA) and mortality (OM) in...
Sábháilte in:
Príomhchruthaitheoir: | Tenías Campos, Juan (author) |
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Rannpháirtithe: | Alfaro Escalona, Mayra (author), Rivas Nichorzon, Magalys (author), Cárdenas Ramírez, Liseth (author), Silva-Acuña, Ramón (author) |
Formáid: | article |
Teanga: | spa |
Foilsithe / Cruthaithe: |
2021
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Ábhair: | |
Rochtain ar líne: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/283 |
Clibeanna: |
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Míreanna comhchosúla
Míreanna comhchosúla
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Digestive allometry in broilers supplemented with oregano flour as a growth promoter
de réir: Tenías Campos, Juan
Foilsithe / Cruthaithe: (2022) -
Efecto inhibitori del aceite esencial de orégano (Origanum vulgare) frente a cepas de Aggregatibacter actinomycetemcomitans
de réir: Yerovi Usiña, Lizeth Viviana
Foilsithe / Cruthaithe: (2017) -
Evaluación del efecto antimicrobiano de los aceites esenciales de orégano y canela en el pan integral
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Foilsithe / Cruthaithe: (2017) -
Evaluación antimicrobiana del aceite esencial de orégano (Origanum vulgare) en embutidos artesanales de porcino frente a Escherichia coli
de réir: Condoy Suarez, Pamela Milena
Foilsithe / Cruthaithe: (2023) -
Efecto antifúngico del aceite esencial del origanum vulgare (orégano) y cymbopogon citratus (hierba luisa), sobre cepas de cándida albicans en comparación con la nistatina estudio invitro
de réir: Chamba Pascal, Lupe Maritsa
Foilsithe / Cruthaithe: (2015)