Productive characteristics in broilers using oregano flour as a growth promoter
In order to evaluate the inclusion of proportions of oregano leaf flour (HHO) in the commercial balanced feed (ABC) of broilers, the body weight (CP), daily gain were quantified in the start and fattening phase weight (GDP), daily feed intake (ADC), feed conversion index (ICA) and mortality (OM) in...
Furkejuvvon:
Váldodahkki: | Tenías Campos, Juan (author) |
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Eará dahkkit: | Alfaro Escalona, Mayra (author), Rivas Nichorzon, Magalys (author), Cárdenas Ramírez, Liseth (author), Silva-Acuña, Ramón (author) |
Materiálatiipa: | article |
Giella: | spa |
Almmustuhtton: |
2021
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Fáttát: | |
Liŋkkat: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/283 |
Fáddágilkorat: |
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Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!
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Geahča maid
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Digestive allometry in broilers supplemented with oregano flour as a growth promoter
Dahkki: Tenías Campos, Juan
Almmustuhtton: (2022) -
Efecto inhibitori del aceite esencial de orégano (Origanum vulgare) frente a cepas de Aggregatibacter actinomycetemcomitans
Dahkki: Yerovi Usiña, Lizeth Viviana
Almmustuhtton: (2017) -
Evaluación del efecto antimicrobiano de los aceites esenciales de orégano y canela en el pan integral
Dahkki: Rubio Peralta, María Belén
Almmustuhtton: (2017) -
Evaluación antimicrobiana del aceite esencial de orégano (Origanum vulgare) en embutidos artesanales de porcino frente a Escherichia coli
Dahkki: Condoy Suarez, Pamela Milena
Almmustuhtton: (2023) -
Efecto antifúngico del aceite esencial del origanum vulgare (orégano) y cymbopogon citratus (hierba luisa), sobre cepas de cándida albicans en comparación con la nistatina estudio invitro
Dahkki: Chamba Pascal, Lupe Maritsa
Almmustuhtton: (2015)