Productive characteristics in broilers using oregano flour as a growth promoter
In order to evaluate the inclusion of proportions of oregano leaf flour (HHO) in the commercial balanced feed (ABC) of broilers, the body weight (CP), daily gain were quantified in the start and fattening phase weight (GDP), daily feed intake (ADC), feed conversion index (ICA) and mortality (OM) in...
Sparad:
Huvudupphovsman: | Tenías Campos, Juan (author) |
---|---|
Övriga upphovsmän: | Alfaro Escalona, Mayra (author), Rivas Nichorzon, Magalys (author), Cárdenas Ramírez, Liseth (author), Silva-Acuña, Ramón (author) |
Materialtyp: | article |
Språk: | spa |
Publicerad: |
2021
|
Ämnen: | |
Länkar: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/283 |
Taggar: |
![]()
Inga taggar, Lägg till första taggen!
|
Liknande verk
Liknande verk
-
Digestive allometry in broilers supplemented with oregano flour as a growth promoter
av: Tenías Campos, Juan
Publicerad: (2022) -
Efecto inhibitori del aceite esencial de orégano (Origanum vulgare) frente a cepas de Aggregatibacter actinomycetemcomitans
av: Yerovi Usiña, Lizeth Viviana
Publicerad: (2017) -
Evaluación del efecto antimicrobiano de los aceites esenciales de orégano y canela en el pan integral
av: Rubio Peralta, María Belén
Publicerad: (2017) -
Evaluación antimicrobiana del aceite esencial de orégano (Origanum vulgare) en embutidos artesanales de porcino frente a Escherichia coli
av: Condoy Suarez, Pamela Milena
Publicerad: (2023) -
Efecto antifúngico del aceite esencial del origanum vulgare (orégano) y cymbopogon citratus (hierba luisa), sobre cepas de cándida albicans en comparación con la nistatina estudio invitro
av: Chamba Pascal, Lupe Maritsa
Publicerad: (2015)