Agronomic performance of sweet potato variety INIAP-Toquecita under different types of chemical fertilization
Sweet potato (Ipomoea batatas L.) is a crop of great importance due to its nutritional and agricultural value. However, there is a lack of specific information on fertilization to optimize its production. This study aimed to evaluate the agronomic performance of the introduced sweet potato variety I...
Gardado en:
Autor Principal: | Argote Veliz, Anferny (author) |
---|---|
Outros autores: | Pilay Magay, Fernanda (author), Añazco Chávez, Joffre Paúl (author), Ruilova Narváez, Favio (author), Tumbaco Vera, Jorge (author), Park, Chang Hwan (author), Ortiz Dueñas, Xavier (author) |
Formato: | article |
Idioma: | spa |
Publicado: |
2024
|
Subjects: | |
Acceso en liña: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/507 |
Tags: |
![]()
Sen Etiquetas, Sexa o primeiro en etiquetar este rexistro!
|
Títulos similares
-
Response of the sweet potato crop (Ipomoea batatas) to the application of edaphic bioinputs: Agroindustria
por: López Castro, Jennifer Milena
Publicado: (2025) -
Utilización de harina de camote toquecita (Ipomoea batatas L.) para la elaboración de pasta larga.
por: Gusque Ramírez, Nataly Silvana
Publicado: (2022) -
Proyecto de prefactibilidad de la producción y comercialización del camote (Ipomoea batata) frito en la ciudad de Ibarra.
por: Revelo Ruiz, José Hugo
Publicado: (2014) -
Desarrollo de una película biodegradable mediante los almidones de camote (Ipomoea batatas) y remolacha (Beta vulgaris) para el recubrimiento de hortalizas.
por: Borbor Tomalá, John Andy
Publicado: (2022) -
Introducción del camote (Ipomoea batata Lam.) en nuevas y diferentes presentaciones.
por: Tapie Cumbal, Brenda Jaqueline
Publicado: (2013)