Quality of yellow pitahaya (Selenicereus megalanthus) in different states of maturity and storage temperatures
In the present investigation, the effect of three stages of maturity (initial, medium and complete) on the physicochemical properties of the fruits of yellow pitahaya (Selenicereus megalanthus) was evaluated, in two storage temperatures (warm zones 26.8ºC and controlled 20ºC). The variables recorded...
Furkejuvvon:
Váldodahkki: | Vera Vera, Annabell Eloísa (author) |
---|---|
Eará dahkkit: | López Vera, Yenny Alexandra (author), Guillen Mendoza, Saskia Valeria (author), Velásquez Cedeño, Sofía del Rocío (author), Chila Chila, Cristian Fernando (author) |
Materiálatiipa: | article |
Giella: | spa |
Almmustuhtton: |
2021
|
Fáttát: | |
Liŋkkat: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/233 |
Fáddágilkorat: |
![]()
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!
|
Geahča maid
-
Quality of yellow pitahaya (Selenicereus megalanthus) in different states of maturity and storage temperatures
Dahkki: Vera Vera, Annabell Eloísa
Almmustuhtton: (2021) -
Calidad postcosecha de pitahaya roja (Hylocereus undatus Haw) y amarilla (Selenicereus megalanthus) en diferentes estados de madurez y temperaturas de conservación
Dahkki: López Vera, Yenny Alexandra
Almmustuhtton: (2021) -
Evaluación del proceso de Biosorción de cadmio mediante el uso de biomasas de citrus X Sinensis (naranja) y Selenicereus Megalanthus (Pitahaya amarilla
Dahkki: Pazmiño Solórzano, Silvia Belén
Almmustuhtton: (2021) -
Post harvest quality of dragon fruit (Hylocereus undatus Haw.) in three maturity stages
Dahkki: Velásquez Cedeño, Sofía del Rocío
Almmustuhtton: (2019) -
Evaluación de la temperatura en la actividad antioxidante de la pitahaya amarilla (selenicereus megalanthus) por medio del método de congelación
Dahkki: Gómez Macías, Karla Lissette
Almmustuhtton: (2022)