Ganchoso Espinoza, M. V., Jácome Monge, C. D., & Loor Cusme, R. K. (2012). Optimización de combinación carne de chame (Dormitator latifrons) y carne de res en procesamiento de salchicha.
Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)Ganchoso Espinoza, Manuel Vicente, Cesar David Jácome Monge, και Rosanna Katerine Loor Cusme. Optimización De Combinación Carne De Chame (Dormitator Latifrons) Y Carne De Res En Procesamiento De Salchicha. 2012.
Παραπομπή σε μορφή MLA (9th εκδ.)Ganchoso Espinoza, Manuel Vicente, et al. Optimización De Combinación Carne De Chame (Dormitator Latifrons) Y Carne De Res En Procesamiento De Salchicha. 2012.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.