Optimización de combinación carne de chame (Dormitator latifrons) y carne de res en procesamiento de salchicha
La investigación se realizó con el objetivo de obtener una salchicha mixta, utilizando comoprincipales ingredientes carne de chame y carne de res, que cumpla con los requisitosestablecidos por el Instituto Ecuatoriano de Normalización (INEN 1338:96). Se formularontres combinaciones (p/p:kg/kg) de ca...
Sábháilte in:
Príomhchruthaitheoir: | Ganchoso Espinoza, Manuel Vicente (author) |
---|---|
Rannpháirtithe: | Jácome Monge, Cesar David (author), Loor Cusme, Rosanna Katerine (author) |
Formáid: | article |
Teanga: | spa |
Foilsithe / Cruthaithe: |
2012
|
Rochtain ar líne: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/55 |
Clibeanna: |
![]()
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
Míreanna comhchosúla
Míreanna comhchosúla
-
Optimización de combinación carne de chame (Dormitator latifrons) y carne de res en procesamiento de salchicha
de réir: Ganchoso Espinoza, Manuel Vicente
Foilsithe / Cruthaithe: (2012) -
Sensory evaluation and meat yield estimation for chame Dormitator latifrons
de réir: Bermúdez-Medranda, Alexandra Elizabeth
Foilsithe / Cruthaithe: (2021) -
Cultivo de juveniles de chame (Dormitator latifrons) en un sistema biofloc.
de réir: Oquendo Verdesoto, José Francisco
Foilsithe / Cruthaithe: (2024) -
Presencia de actividad antimicrobiana en el mucus del pez chame (dormitator latifrons).
de réir: De La Torre Olvera, Helena Maritza
Foilsithe / Cruthaithe: (2012) -
Hábitos alimenticios del chame (Dormitator latifrons) en un canal artificial del Cantón Durán
de réir: Vaca Sánchez, Jazmín Lissette
Foilsithe / Cruthaithe: (2020)