Post harvest quality of dragon fruit (Hylocereus undatus Haw.) in three maturity stages
The objective of the research was to evaluate the post-harvest quality of red dragon fruit in three stages of maturity. The treatments were initial maturity (25-50%), average (50-75%) and complete (75-100%), depending on the skin color. The fruits were stored in a cold room at 20 ° C. The design was...
Gorde:
Egile nagusia: | Velásquez Cedeño, Sofía del Rocío (author) |
---|---|
Beste egile batzuk: | Guillen Mendoza, Saskia Valeria (author), Cedeño García, Galo Alexander (author), Mendoza Vargas, José Javier (author), Ormaza Cedeño, Katty Paola (author) |
Formatua: | article |
Hizkuntza: | spa |
Argitaratua: |
2019
|
Gaiak: | |
Sarrera elektronikoa: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/182 |
Etiketak: |
![]()
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
|
Antzeko izenburuak
-
Uso de bioestimulantes en el cultivo de pitahaya (hylocereus undatus) para mejorar la productividad del cultivo en Puente Lucía, Provincia de Guayas
nork: Moreira Mero, Vanessa Karina
Argitaratua: (2022) -
Manejo agronómico del cultivo de pitahaya (Hylocereus undatus) roja, en Ecuador
nork: Silva Veas, Jeniffer Gabriela
Argitaratua: (2022) -
Evaluación comparativa de actividad antioxidante y polifenoles totales en la cáscara de pitahaya: Hylocereus undatus (Roja) E Hylocereus megalanthus (Amarilla)
nork: López Ramírez, Miguel Rolando
Argitaratua: (2023) -
Obtención de láminas deshidratadas a partir de pulpa de pitahaya Hylocereus undatus
nork: Andrade Chávez, Mauricio Rafael
Argitaratua: (2015) -
Post harvest quality of dragon fruit (Hylocereus undatus Haw.) in three maturity stages
nork: Velásquez Cedeño, Sofía del Rocío
Argitaratua: (2019)