Chemical analysys of collagen from tuna tail skin (Thunnus atlanticus) in acid medium
Collagen is the most abundant protein of animal origin. This research has the objective of extracting functional collagen from the skin of the tail of Tuna (Thunnus atlanticus) in acid medium, using a commercial sample from Cumaná, Sucre state, Venezuela. Applied experimental research optimized the...
Guardat en:
Autor principal: | Morales, Shailili Moreno (author) |
---|---|
Altres autors: | Chacón, Ana (author), Mostue, Maj (author), Prin, José (author) |
Format: | article |
Idioma: | spa |
Publicat: |
2023
|
Matèries: | |
Accés en línia: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/364 |
Etiquetes: |
![]()
Sense etiquetes, Sigues el primer a etiquetar aquest registre!
|
Ítems similars
-
Chemical analysys of collagen from tuna tail skin (Thunnus atlanticus) in acid medium
per: Morales, Shailili Moreno
Publicat: (2023) -
Variación de la Salinidad de la Pesca de Atún (katsuwonus pelamis, thunnus albacares y thunnus obesus) en un Barco Atunero de N.I.R.S.A.
per: Molina Salazar, Javier Alexander
Publicat: (2011) -
Estudio del impacto de las concentraciones de iones de mercurio y plomo en el pescado Thunnus thynnus en la salud de los consumidores.
per: Valencia Castillo, Cinthia Paola
Publicat: (2022) -
Chitosan – Collagen – Cerium Hydroxyapatite nanoparticles composite for antibiotic delivery
per: Quilumbango Espinosa, Amauta Condorazo
Publicat: (2024) -
Aprovechamiento de la carne negra de thunnus alalunga como sustituto de carne blanca de pescado en la elaboración de paté
per: Hartmann Menoscal, Ingrid Allis
Publicat: (2010)