Chemical analysys of collagen from tuna tail skin (Thunnus atlanticus) in acid medium
Collagen is the most abundant protein of animal origin. This research has the objective of extracting functional collagen from the skin of the tail of Tuna (Thunnus atlanticus) in acid medium, using a commercial sample from Cumaná, Sucre state, Venezuela. Applied experimental research optimized the...
Gardado en:
Autor Principal: | Morales, Shailili Moreno (author) |
---|---|
Outros autores: | Chacón, Ana (author), Mostue, Maj (author), Prin, José (author) |
Formato: | article |
Idioma: | spa |
Publicado: |
2023
|
Subjects: | |
Acceso en liña: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/364 |
Tags: |
![]()
Sen Etiquetas, Sexa o primeiro en etiquetar este rexistro!
|
Títulos similares
-
Chemical analysys of collagen from tuna tail skin (Thunnus atlanticus) in acid medium
por: Morales, Shailili Moreno
Publicado: (2023) -
Variación de la Salinidad de la Pesca de Atún (katsuwonus pelamis, thunnus albacares y thunnus obesus) en un Barco Atunero de N.I.R.S.A.
por: Molina Salazar, Javier Alexander
Publicado: (2011) -
Estudio del impacto de las concentraciones de iones de mercurio y plomo en el pescado Thunnus thynnus en la salud de los consumidores.
por: Valencia Castillo, Cinthia Paola
Publicado: (2022) -
Chitosan – Collagen – Cerium Hydroxyapatite nanoparticles composite for antibiotic delivery
por: Quilumbango Espinosa, Amauta Condorazo
Publicado: (2024) -
Aprovechamiento de la carne negra de thunnus alalunga como sustituto de carne blanca de pescado en la elaboración de paté
por: Hartmann Menoscal, Ingrid Allis
Publicado: (2010)