Chemical analysys of collagen from tuna tail skin (Thunnus atlanticus) in acid medium
Collagen is the most abundant protein of animal origin. This research has the objective of extracting functional collagen from the skin of the tail of Tuna (Thunnus atlanticus) in acid medium, using a commercial sample from Cumaná, Sucre state, Venezuela. Applied experimental research optimized the...
Saved in:
主要作者: | Morales, Shailili Moreno (author) |
---|---|
其他作者: | Chacón, Ana (author), Mostue, Maj (author), Prin, José (author) |
格式: | article |
語言: | spa |
出版: |
2023
|
主題: | |
在線閱讀: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/364 |
標簽: |
![]()
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Chemical analysys of collagen from tuna tail skin (Thunnus atlanticus) in acid medium
由: Morales, Shailili Moreno
出版: (2023) -
Variación de la Salinidad de la Pesca de Atún (katsuwonus pelamis, thunnus albacares y thunnus obesus) en un Barco Atunero de N.I.R.S.A.
由: Molina Salazar, Javier Alexander
出版: (2011) -
Estudio del impacto de las concentraciones de iones de mercurio y plomo en el pescado Thunnus thynnus en la salud de los consumidores.
由: Valencia Castillo, Cinthia Paola
出版: (2022) -
Aprovechamiento de la carne negra de thunnus alalunga como sustituto de carne blanca de pescado en la elaboración de paté
由: Hartmann Menoscal, Ingrid Allis
出版: (2010) -
Chitosan – Collagen – Cerium Hydroxyapatite nanoparticles composite for antibiotic delivery
由: Quilumbango Espinosa, Amauta Condorazo
出版: (2024)