Παραπομπή σε μορφή APA (7η εκδ.)

Parrales Matute, L. E. (2014). Elaboración de yogurt abatido a base de leche de cabra criolla (Capra hircus), endulzado con stevia (stevia rabaudiana) como alternativa para el consumo.

Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)

Parrales Matute, Luis Eduardo. Elaboración De Yogurt Abatido a Base De Leche De Cabra Criolla (Capra Hircus), Endulzado Con Stevia (stevia Rabaudiana) Como Alternativa Para El Consumo. 2014.

Παραπομπή σε μορφή MLA (9th εκδ.)

Parrales Matute, Luis Eduardo. Elaboración De Yogurt Abatido a Base De Leche De Cabra Criolla (Capra Hircus), Endulzado Con Stevia (stevia Rabaudiana) Como Alternativa Para El Consumo. 2014.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.