Evaluación del desarrollo de pollos broiler mediante diferentes dosis de neutralizante de micotoxinas por procesos de biotransformación
The evolution of the development of Broiler chickens with different doses of neutralizing of mycotoxins by biotransformation processes took place in the Province of Bolivar, in the Canton Guaranda in Laguacoto II sector objectives were to evaluate the development of broilers using different doses ne...
Saved in:
Main Author: | Baño Trujillo, María Patricia (author) |
---|---|
Other Authors: | Bonilla Yánez, Gloria Yadyra (author) |
Format: | bachelorThesis |
Language: | spa |
Published: |
2016
|
Subjects: | |
Online Access: | http://dspace.ueb.edu.ec/handle/123456789/1504 |
Tags: |
![]()
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Estudio de la potencia neutralizante en lotes de sueros antiofídicos de mas de un año de almacenamiento
by: León Quispe, José Leonardo
Published: (2013) -
Valorización de los efectos causados por micotoxinas en alimentación porcina en la etapa de reproducción
by: Portilla Falconi, Tania Mariuxi
Published: (2020) -
Uso de aditivos secuestradores de micotoxinas en la alimentación de cerdos.
by: Nieves Vaca, Walter Alexander
Published: (2022) -
Análisis de la efectividad de los anticuerpos Anti-Spike neutralizantes de las vacunas contra la COVID-19.
by: Carrera Fernández, Dayana Elizabeth
Published: (2022) -
Contaminación de micotoxinas en alimentos balanceados.
by: Chulli Yupangui, Edwin Saul
Published: (2023)