APA način citiranja (7. izdanje)

LÓPEZ ZAMBRANO, J. C., & MARÍN TOSCANO, G. R. (2019). EVALUACIÓN DE LA EFICIENCIA DEL CARBÓN ACTIVADO ELABORADO A PARTIR DE CÁSCARA DE CACAO (THEOBROMA CACAO) Y BAGAZO DE CAÑA DE AZÚCAR (SACCHARUM OFFICINARUM) PARA LA ADSORCIÓN DE CLORUROS Y MERCURIO.

Čikaški stil citiranja (17. izdanje)

LÓPEZ ZAMBRANO, JEAN CARLOS, i GEMA ROSMARY MARÍN TOSCANO. EVALUACIÓN DE LA EFICIENCIA DEL CARBÓN ACTIVADO ELABORADO A PARTIR DE CÁSCARA DE CACAO (THEOBROMA CACAO) Y BAGAZO DE CAÑA DE AZÚCAR (SACCHARUM OFFICINARUM) PARA LA ADSORCIÓN DE CLORUROS Y MERCURIO. 2019.

MLA način citiranja (9. izdanje)

LÓPEZ ZAMBRANO, JEAN CARLOS, i GEMA ROSMARY MARÍN TOSCANO. EVALUACIÓN DE LA EFICIENCIA DEL CARBÓN ACTIVADO ELABORADO A PARTIR DE CÁSCARA DE CACAO (THEOBROMA CACAO) Y BAGAZO DE CAÑA DE AZÚCAR (SACCHARUM OFFICINARUM) PARA LA ADSORCIÓN DE CLORUROS Y MERCURIO. 2019.

Upozorenje: Ovi citati možda nisu uvijek 100% točni.