APA način citiranja (7. izdanje)

AGUILAR COVEÑA, C. F., & REYES CEDEÑO, N. A. (2019). EFECTO INHIBITORIO DEL ÁCIDO GÁLICO EXTRAÍDO DE LOS DESECHOS DE LA PRODUCCIÓN DE VINO Y NÉCTAR DE UVA (VITIS VINÍFERA) SOBRE EL STAPHYLOCOCCUS AUREUS.

Čikaški stil citiranja (17. izdanje)

AGUILAR COVEÑA, CRISTHIAN FERNANDO, i NEY ALBERTO REYES CEDEÑO. EFECTO INHIBITORIO DEL ÁCIDO GÁLICO EXTRAÍDO DE LOS DESECHOS DE LA PRODUCCIÓN DE VINO Y NÉCTAR DE UVA (VITIS VINÍFERA) SOBRE EL STAPHYLOCOCCUS AUREUS. 2019.

MLA način citiranja (9. izdanje)

AGUILAR COVEÑA, CRISTHIAN FERNANDO, i NEY ALBERTO REYES CEDEÑO. EFECTO INHIBITORIO DEL ÁCIDO GÁLICO EXTRAÍDO DE LOS DESECHOS DE LA PRODUCCIÓN DE VINO Y NÉCTAR DE UVA (VITIS VINÍFERA) SOBRE EL STAPHYLOCOCCUS AUREUS. 2019.

Upozorenje: Ovi citati možda nisu uvijek 100% točni.