Variación de la composición química de los aceites esenciales de cúrcuma (Curcuma longa), hierba luisa (Cymbopogon citratus) y jengibre (Zingiber officinale) en función del tipo de suelo y las variables climáticas de la zona de cultivo de las especies vegetales en las provincias de Santa Elena, Guayas, Los Ríos, Bolívar, Cotopaxi, Tungurahua, Chimborazo, Morona Santiago y Pastaza.

This research analyze the variation of the chemical composition of essential oils: Turmeric (Curcuma longa), Lemongrass (Cymbopogon citratus) and Ginger (Zingiber officinale) according to soil type and climatic variables in the area of culture plant species in Coast, Sierra and Eastern regions of th...

Cijeli opis

Spremljeno u:
Bibliografski detalji
Glavni autor: Altamirano Campaña, Fredy Eduardo (author)
Daljnji autori: Vásquez Lara, Katherine Jasmín (author)
Format: bachelorThesis
Jezik:spa
Izdano: 2016
Teme:
Online pristup:http://dspace.ups.edu.ec/handle/123456789/12136
Oznake: Dodaj oznaku
Bez oznaka, Budi prvi tko označuje ovaj zapis!