Manejo poscosecha del fruto de cacao Theobroma cacao L
The following document deals with the post-harvest management of the cocoa fruit Theobroma cacao L., the conclusions determine that the harvest is the collection of the mature cocoa fruits, which are usually ready five to six months after the fertilization of the flower. It is important to harvest o...
محفوظ في:
المؤلف الرئيسي: | Villamar Pozo, Ana María (author) |
---|---|
التنسيق: | bachelorThesis |
منشور في: |
2024
|
الموضوعات: | |
الوصول للمادة أونلاين: | http://dspace.utb.edu.ec/handle/49000/16349 |
الوسوم: |
![]()
لا توجد وسوم, كن أول من يضع وسما على هذه التسجيلة!
|
مواد مشابهة
-
Análisis del proceso poscosecha y agroindustrial de la producción de cacao Theobroma cacao L., El Carmen, Manabí.
حسب: Vera Torres, Dayanna Nayelhy
منشور في: (2023) -
Evaluación de las características del licor de cacao CCNN-51 (Theobroma cacao L.) considerando diferentes aspectos de manejo en poscosecha
حسب: Vega Vite, Jefferson Ulvio
منشور في: (2018) -
Elaboración de queso crema con bacterias lácticas provenientes del mucílago de cacao (Theobroma cacao L.) fino de aroma.
حسب: Mendoza García, Thalía Yanina
منشور في: (2017) -
Caracterización de bacterias ácido lácticas presentes en el mucílago de cacao (Theobroma cacao L.) nacional y trinitario, Quevedo, Ecuador 2016.
حسب: Cajas Anchundia, Lisseth Estefanía
منشور في: (2017) -
Efecto del pre-secado sobre el porcentaje de fermentación y calidad sensorial del licor de cacao theobroma cacao l
حسب: Jimenez Collaguazo, Juan Carlos
منشور في: (2017)