“Manejo integrado de Negrita (Prodiplosis longifila) en el cultivo de tomate (Lycopersicon esculentum mill.)”
Tomato cultivation has experienced great growth due to excellent demand, being one of the most consumed vegetables worldwide, according to INEC in Ecuador the annual production is 61,426 metric tons in 3,333 ha, with an average of 18.4 t / ha. Prodiplosis longifila, or bold tomato is the main econom...
Saved in:
Main Author: | Alvear Herrera, Edwin Ramón (author) |
---|---|
Format: | bachelorThesis |
Published: |
2020
|
Subjects: | |
Online Access: | http://dspace.utb.edu.ec/handle/49000/8465 |
Tags: |
![]()
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Evaluación de diferentes dosis de ácido piroleñoso para el control de negrita (Prodiplosis longifila) en el cultivo de tomate (Solanum lycopersicum) en época seca, en la zona de Mocache.
by: Sumba Alvario, Jessica Gabriela
Published: (2020) -
Control químico de prodiplosis longifila (Negrita) en el cultivo de tomate (Lycopersicum esculentum Mill.)
by: Rendón Torres, Laura Yessica
Published: (2015) -
Uso del ácido piroleñoso obtenido de la cáscara de arroz (Oriza sativa L. ) para el manejo de Prodiplosis longifila G. en tomate (Solanum lycopersicum L.).
by: Estrella Hablich, Sutlin Thalía
Published: (2019) -
Manejo integrado para el control de plagas y enfermedades en el cultivo de tomate lycopersicon esculentum mill para exportación.
by: SanmartÍn Daúl, Jorge Washington
Published: (2005) -
Manejo integrado de Prodiplosis longifila Gagné, 1986 en producción de tomate (Solanum lycopersicum Linneo, 1794) bajo condiciones de cultivos protegidos
by: Quinaloa Gualpa, Dayse Rubi
Published: (2022)