Barragán Bustamante, B. H. (2019). “Evaluación sensorial de sistemas de fermentación de almendra de cacao (Theobroma cacao L.), en el clon “CCN51” en la zona de Bucay, Provincia del Guayas”.
Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)Barragán Bustamante, Boris Humberto. “Evaluación Sensorial De Sistemas De Fermentación De Almendra De Cacao (Theobroma Cacao L.), En El Clon “CCN51” En La Zona De Bucay, Provincia Del Guayas”. 2019.
Παραπομπή σε μορφή MLA (9th εκδ.)Barragán Bustamante, Boris Humberto. “Evaluación Sensorial De Sistemas De Fermentación De Almendra De Cacao (Theobroma Cacao L.), En El Clon “CCN51” En La Zona De Bucay, Provincia Del Guayas”. 2019.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.