“Evaluación sensorial de sistemas de fermentación de almendra de cacao (Theobroma cacao L.), en el clon “CCN51” en la zona de Bucay, Provincia del Guayas”.
VIII. SUMMARY The following work was carried out at the La Margot farm located at the Matilde Esther compound, located at UTM coordinates 689704.5 East -9773012.3 North. 14 meters above sea level with irregular topography, type of loamy clay soil between the limits of the provinces of Guayas, Los Rí...
Saved in:
Main Author: | Barragán Bustamante, Boris Humberto (author) |
---|---|
Format: | bachelorThesis |
Language: | spa |
Published: |
2019
|
Subjects: | |
Online Access: | http://dspace.utb.edu.ec/handle/49000/6135 |
Tags: |
![]()
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Efecto de varios métodos de prefermentación y fermentación del cacao CCN-51 (Theobroma cacao L.) en las propiedades físicas y organolépticas de la almendra
by: Bustamante Adum, María Gabriela
Published: (2010) -
Aplicación de electromagnetismo en la fermentación de granos de cacao CCN-51 (Theobroma cacao)
by: Espin Tapia, Carlos Israel
Published: (2022) -
CALIDAD FÍSICA Y ORGANOLÉPTICA DE LAS ALMENDRAS DE CACAO (THEOBROMA CACAO) DEL CLON CCN-51, CON PRE-SECADO INCORPORANDO FRUTAS TROPICALES EN EL PROCESO DE FERMENTACIÓN EN LA ZONA DE VINCES - ECUADOR
by: MONTECE VELIZ, LENCY CAROLINA
Published: (2016) -
Desarrollo de un Nuevo Sustrato para la Fermentación de Cacao (Theobroma cacao) en Variedades CCN51 y Nacional 103.
by: Estacio León, Sergio Anibal
Published: (2017) -
Métodos de fermentación en la calidad del cacao (Theobroma cacao) nacional y CCN-51, en el recinto Guapara, cantón Pangua, Moraspungo.
by: Caiza Puma, Marìa de Lourdes
Published: (2015)