Lucio Ramos, M. B. (2025). Evaluación de parámetros fisicoquímicos y organolépticos de yogurt enriquecido con pulpa de Jackfruit (Artocarpus heterophyllus) utilizando almidón de yuca (Manihot esculenta) como estabilizante.
Чикаго-гийн эшлэл (17 дахь хэвлэлт)Lucio Ramos, María Belen. Evaluación De Parámetros Fisicoquímicos Y Organolépticos De Yogurt Enriquecido Con Pulpa De Jackfruit (Artocarpus Heterophyllus) Utilizando Almidón De Yuca (Manihot Esculenta) Como Estabilizante. 2025.
MLA -ийн эшлэл (9 дэх хэвлэлт)Lucio Ramos, María Belen. Evaluación De Parámetros Fisicoquímicos Y Organolépticos De Yogurt Enriquecido Con Pulpa De Jackfruit (Artocarpus Heterophyllus) Utilizando Almidón De Yuca (Manihot Esculenta) Como Estabilizante. 2025.
Анхааруулга: Эдгээр ишлэлүүд үргэлж 100% үнэн зөв биш байж магадгүй.