Lucio Ramos, M. B. (2025). Evaluación de parámetros fisicoquímicos y organolépticos de yogurt enriquecido con pulpa de Jackfruit (Artocarpus heterophyllus) utilizando almidón de yuca (Manihot esculenta) como estabilizante.
Citace podle Chicago (17th ed.)Lucio Ramos, María Belen. Evaluación De Parámetros Fisicoquímicos Y Organolépticos De Yogurt Enriquecido Con Pulpa De Jackfruit (Artocarpus Heterophyllus) Utilizando Almidón De Yuca (Manihot Esculenta) Como Estabilizante. 2025.
Citace podle MLA (9th ed.)Lucio Ramos, María Belen. Evaluación De Parámetros Fisicoquímicos Y Organolépticos De Yogurt Enriquecido Con Pulpa De Jackfruit (Artocarpus Heterophyllus) Utilizando Almidón De Yuca (Manihot Esculenta) Como Estabilizante. 2025.
Upozornění: Tyto citace jsou generovány automaticky. Nemusí být zcela správně podle citačních pravidel..