APA (7th ed.) մեջբերում

Jara Puentestar, E. A. (2024). Evaluación del efecto de la adición de un microencapsulado de orégano (origanum vulgare l.) en el retardo de la oxidación lipídica en un queso crema durante su almacenamiento acelerado.

Չիկագոյի ոճի (17րդ խմբ.) մեջբերում

Jara Puentestar, Emily Anied. Evaluación Del Efecto De La Adición De Un Microencapsulado De Orégano (origanum Vulgare L.) En El Retardo De La Oxidación Lipídica En Un Queso Crema Durante Su Almacenamiento Acelerado. 2024.

MLA (9րդ խմբ.) Մեջբերում

Jara Puentestar, Emily Anied. Evaluación Del Efecto De La Adición De Un Microencapsulado De Orégano (origanum Vulgare L.) En El Retardo De La Oxidación Lipídica En Un Queso Crema Durante Su Almacenamiento Acelerado. 2024.

Զգուշացում. այս մեջբերումները միշտ չէ, որ կարող են 100% ճշգրիտ լինել.