APA-ийн эшлэл(7 дахь хэвлэлт)

Jara Puentestar, E. A. (2024). Evaluación del efecto de la adición de un microencapsulado de orégano (origanum vulgare l.) en el retardo de la oxidación lipídica en un queso crema durante su almacenamiento acelerado.

Чикаго-гийн эшлэл (17 дахь хэвлэлт)

Jara Puentestar, Emily Anied. Evaluación Del Efecto De La Adición De Un Microencapsulado De Orégano (origanum Vulgare L.) En El Retardo De La Oxidación Lipídica En Un Queso Crema Durante Su Almacenamiento Acelerado. 2024.

MLA -ийн эшлэл (9 дэх хэвлэлт)

Jara Puentestar, Emily Anied. Evaluación Del Efecto De La Adición De Un Microencapsulado De Orégano (origanum Vulgare L.) En El Retardo De La Oxidación Lipídica En Un Queso Crema Durante Su Almacenamiento Acelerado. 2024.

Анхааруулга: Эдгээр ишлэлүүд үргэлж 100% үнэн зөв биш байж магадгүй.