Caisaguano Guamani, A. D., & Casa Casa, J. L. (2024). Elaboración de una bebida alcohólica con suero de leche y pulpa de taxo (passiflora var mollisima) utilizando ha-lactasa 5200 y levadura (saccharomyces cerevisiae).
Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)Caisaguano Guamani, Anderson Danilo, και Jorge Luis Casa Casa. Elaboración De Una Bebida Alcohólica Con Suero De Leche Y Pulpa De Taxo (passiflora Var Mollisima) Utilizando Ha-lactasa 5200 Y Levadura (saccharomyces Cerevisiae). 2024.
Παραπομπή σε μορφή MLA (9th εκδ.)Caisaguano Guamani, Anderson Danilo, και Jorge Luis Casa Casa. Elaboración De Una Bebida Alcohólica Con Suero De Leche Y Pulpa De Taxo (passiflora Var Mollisima) Utilizando Ha-lactasa 5200 Y Levadura (saccharomyces Cerevisiae). 2024.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.