Lua APA (7ú heag.)

Caisaguano Guamani, A. D., & Casa Casa, J. L. (2024). Elaboración de una bebida alcohólica con suero de leche y pulpa de taxo (passiflora var mollisima) utilizando ha-lactasa 5200 y levadura (saccharomyces cerevisiae).

Lua i Stíl Chicago (17ú heag.)

Caisaguano Guamani, Anderson Danilo, agus Jorge Luis Casa Casa. Elaboración De Una Bebida Alcohólica Con Suero De Leche Y Pulpa De Taxo (passiflora Var Mollisima) Utilizando Ha-lactasa 5200 Y Levadura (saccharomyces Cerevisiae). 2024.

Lua MLA (9ú heag.)

Caisaguano Guamani, Anderson Danilo, agus Jorge Luis Casa Casa. Elaboración De Una Bebida Alcohólica Con Suero De Leche Y Pulpa De Taxo (passiflora Var Mollisima) Utilizando Ha-lactasa 5200 Y Levadura (saccharomyces Cerevisiae). 2024.

Rabhadh: Seans nach mbeach na luanna seo go hiomlán cruinn i ngach uile chás.