Caisaguano Guamani, A. D., & Casa Casa, J. L. (2024). Elaboración de una bebida alcohólica con suero de leche y pulpa de taxo (passiflora var mollisima) utilizando ha-lactasa 5200 y levadura (saccharomyces cerevisiae).
Cytowanie według stylu Chicago (wyd. 17)Caisaguano Guamani, Anderson Danilo, i Jorge Luis Casa Casa. Elaboración De Una Bebida Alcohólica Con Suero De Leche Y Pulpa De Taxo (passiflora Var Mollisima) Utilizando Ha-lactasa 5200 Y Levadura (saccharomyces Cerevisiae). 2024.
Cytowanie według stylu MLA (wyd. 9)Caisaguano Guamani, Anderson Danilo, i Jorge Luis Casa Casa. Elaboración De Una Bebida Alcohólica Con Suero De Leche Y Pulpa De Taxo (passiflora Var Mollisima) Utilizando Ha-lactasa 5200 Y Levadura (saccharomyces Cerevisiae). 2024.
Uwaga: Te cytaty mogą odróżniać się od wytycznej twojego fakultetu..