Chicaiza Chicaiza, D. F., & Lema Defaz, A. C. (2021). Efecto de la grenetina, goma guar y goma xhantan como estabilizadores en la elaboración de yogurt utilizando concentrado de uvilla (Physalis peruviana).
Chicago Style (17th ed.) CitationChicaiza Chicaiza, Diego Fabián, and Ana Cristina Lema Defaz. Efecto De La Grenetina, Goma Guar Y Goma Xhantan Como Estabilizadores En La Elaboración De Yogurt Utilizando Concentrado De Uvilla (Physalis Peruviana). 2021.
ציטוט MLAChicaiza Chicaiza, Diego Fabián, and Ana Cristina Lema Defaz. Efecto De La Grenetina, Goma Guar Y Goma Xhantan Como Estabilizadores En La Elaboración De Yogurt Utilizando Concentrado De Uvilla (Physalis Peruviana). 2021.
אזהרה: ציטוטים אלה לעיתים לא מדויקים ב 100%.