Evaluación en la aplicación de agregados (ácido cítrico y ascórbico) en la última etapa de desamargado del chocho (Iupinus Mutabilis Sweet) para el empaque en la cooperativa de producción “COOPGRANACH” en la provincia de Cotopaxi, cantón Sigchos , parroquia Chugchilan (2022-2023).

In the present investigation, an evaluation of aggregates (citric and ascorbic acid) was carried out in different dosages, the same one that was carried out in the COOPGRANACH processing plant to have a longer useful life of the lupine after packaging, this was carried out with guides in based on th...

詳細記述

保存先:
書誌詳細
第一著者: Tituaña Orquera, Yulissa Lizbeth (author)
フォーマット: bachelorThesis
言語:spa
出版事項: 2023
主題:
オンライン・アクセス:http://repositorio.utc.edu.ec/handle/27000/10748
タグ: タグ追加
タグなし, このレコードへの初めてのタグを付けませんか!