Estudio reológico del yogurth, bebida probiótica, néctar y mermeladas obtenidas en la planta de producción perteneciente a la carrera de Agroindustria de la Universidad Técnica de Cotopaxi.

When carrying out a rheological study of the yogurt, probiotic drink, nectar and jams obtained in the production plant belonging to the Agroindustry career of the Technical University of Cotopaxi, the scarce information about the modernization of machines, pipes and pumping was considered problemati...

Deskribapen osoa

Gorde:
Xehetasun bibliografikoak
Egile nagusia: Chiluisa Socasi, Wilmer Mauricio (author)
Beste egile batzuk: Pusdá Mejía, Diego Xavier (author)
Formatua: bachelorThesis
Hizkuntza:spa
Argitaratua: 2023
Gaiak:
Sarrera elektronikoa:http://repositorio.utc.edu.ec/handle/27000/11266
Etiketak: Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!