Solución de conflictos - Palomo Albarrasín, Edwin Rubén (2017)
Kay yachaymanta taripay llamkayta rurashkapi rikushkani mana alli kawsayta yachanawasipi kay mana alli kawsayta riksishpa yachaykunaka runapa alli kawsaykunata rikuchin yachakuk yachachik tayta mamakunatapash rikushpaka mana alli kawsayta charin chaymanta yachanawasipi makaykuna tiyashkata riksishkanchik killkakatina pankapi kay iskun nikipata kallariy yachaykunata rikushkanchik chaymanta mashipurakuna mana alli uyashkamanta makaykuna yachakukpura tiyan chaymanta kay taripay llamkayka shamun alli kawsayta yachachinkapak runakunapa kawsaypak kay llakita allichinkapak chaymanta tantachina wakuna mashiyarishpa tantarichun kay yachaykunataka rikuchina kan yachachik tayta mamakuna maypika tukuyta tantachina yachanawasipi chaypika sumak kawsayta charichun kay alli kawsaykunaka “ANA PAEZ”....