Παραπομπή σε μορφή APA (7η εκδ.)

Proaño Molina, M. Y., & Guamán Catucuamba., J. C. (2011). Incidencia de dos tipos de fermentos comerciales en la elaboración de yogurt tipo II, empleando leche de cabra.

Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)

Proaño Molina, Marcia Yomara, και Juan Carlos Guamán Catucuamba. Incidencia De Dos Tipos De Fermentos Comerciales En La Elaboración De Yogurt Tipo II, Empleando Leche De Cabra. 2011.

Παραπομπή σε μορφή MLA (9th εκδ.)

Proaño Molina, Marcia Yomara, και Juan Carlos Guamán Catucuamba. Incidencia De Dos Tipos De Fermentos Comerciales En La Elaboración De Yogurt Tipo II, Empleando Leche De Cabra. 2011.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.