Villalba Martínez, J. (2021). Evaluación del método de conservación de atmósferas controladas sobre el contenido de polifenoles totales y ácido ascórbico en el pepino dulce Solanum Muricatum durante el almacenamiento.
Чикаго-гийн эшлэл (17 дахь хэвлэлт)Villalba Martínez, Jefferson. Evaluación Del Método De Conservación De Atmósferas Controladas Sobre El Contenido De Polifenoles Totales Y ácido Ascórbico En El Pepino Dulce Solanum Muricatum Durante El Almacenamiento. 2021.
MLA -ийн эшлэл (9 дэх хэвлэлт)Villalba Martínez, Jefferson. Evaluación Del Método De Conservación De Atmósferas Controladas Sobre El Contenido De Polifenoles Totales Y ácido Ascórbico En El Pepino Dulce Solanum Muricatum Durante El Almacenamiento. 2021.
Анхааруулга: Эдгээр ишлэлүүд үргэлж 100% үнэн зөв биш байж магадгүй.