APA Citation

Diaz Torres, R., Prías Mogro, L. Á., & Mera Morales, C. (2017). Caracterización sensorial de una hamburguesa precocida-congelada, usando carne caprina, perejil (Petroselinum crispum) y albahaca (Ocimum basilicum).

Chicago Style Citation

Diaz Torres, Raul, Leila Águeda Prías Mogro, and Cynthia Mera Morales. Caracterización Sensorial De Una Hamburguesa Precocida-congelada, Usando Carne Caprina, Perejil (Petroselinum Crispum) Y Albahaca (Ocimum Basilicum). 2017.

MLA Citation

Diaz Torres, Raul, Leila Águeda Prías Mogro, and Cynthia Mera Morales. Caracterización Sensorial De Una Hamburguesa Precocida-congelada, Usando Carne Caprina, Perejil (Petroselinum Crispum) Y Albahaca (Ocimum Basilicum). 2017.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.