Diseño de procedimiento para determinar costos de calidad del procesamiento de mortadela en el taller de cárnicos de la UDIV-carrera Agroindustrias- ESPAM MFL
The research was conducted in the workshop of meat of the Academic Unit, Links and Research of the ESPAM MFL where products are made as the mortadella, which was the subject of study to design a procedure to determine quality costs that fall in the process, with the purpose of obtaining information...
Saved in:
Main Author: | Holguín Zambrano, María José (author) |
---|---|
Other Authors: | Loor Vélez, Nancy Guisela (author) |
Format: | bachelorThesis |
Language: | spa |
Published: |
2015
|
Subjects: | |
Online Access: | http://repositorio.espam.edu.ec/handle/42000/360 |
Tags: |
![]()
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Elaboración de procedimientos operativos estandarizados de saneamiento en la inocuidad de la mortadela especial en el taller de procesos cárnicos
by: Basurto Santos, Luis Vicente
Published: (2017) -
Diseño de un procedimiento para determinar costos de calidad del procesamiento de queso en el taller de lácteos de la UDIV-Carrera Agroindustrias - ESPAM MFL
by: Andrade Silva, Gema Valeria
Published: (2015) -
Trazabilidad del Producto Catalogado como “Retorno” en el procesamiento de Mortadela Bologna
by: Quito Pinos, Esteban
Published: (2015) -
Industrialización acuícola: mortadela CHAMJAM
by: Cruz Rodriguez, Gissela Elizabeth
Published: (2017) -
Industrialización acuícola: mortadela CHAMJAM
by: Cruz Rodriguez, Gissela Elizabeth
Published: (2017)