Solórzano Rodríguez, E. G., & Sánchez Zambrano, E. G. (2016). Evaluación bromatológica y sensorial de una bebida energizante a partir de pulpa de borojó (Borojoa patinoi) y tipos de azúcares.
Lua i Stíl Chicago (17ú heag.)Solórzano Rodríguez, Elsa Gianella, agus Erika Gabriela Sánchez Zambrano. Evaluación Bromatológica Y Sensorial De Una Bebida Energizante a Partir De Pulpa De Borojó (Borojoa Patinoi) Y Tipos De Azúcares. 2016.
Lua MLA (9ú heag.)Solórzano Rodríguez, Elsa Gianella, agus Erika Gabriela Sánchez Zambrano. Evaluación Bromatológica Y Sensorial De Una Bebida Energizante a Partir De Pulpa De Borojó (Borojoa Patinoi) Y Tipos De Azúcares. 2016.
Rabhadh: Seans nach mbeach na luanna seo go hiomlán cruinn i ngach uile chás.