Solórzano Rodríguez, E. G., & Sánchez Zambrano, E. G. (2016). Evaluación bromatológica y sensorial de una bebida energizante a partir de pulpa de borojó (Borojoa patinoi) y tipos de azúcares.
Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)Solórzano Rodríguez, Elsa Gianella, και Erika Gabriela Sánchez Zambrano. Evaluación Bromatológica Y Sensorial De Una Bebida Energizante a Partir De Pulpa De Borojó (Borojoa Patinoi) Y Tipos De Azúcares. 2016.
Παραπομπή σε μορφή MLA (9th εκδ.)Solórzano Rodríguez, Elsa Gianella, και Erika Gabriela Sánchez Zambrano. Evaluación Bromatológica Y Sensorial De Una Bebida Energizante a Partir De Pulpa De Borojó (Borojoa Patinoi) Y Tipos De Azúcares. 2016.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.