Carranza Giler, C. S., & Luna Velásquez, Y. G. (2020). Evaluación del lactosuero dulce y pulpa liofilizada de maracuyá (Passiflora edulis) en una bebida láctea fermentada funcional.
Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)Carranza Giler, Carolina Stefania, και Yohan Gabriel Luna Velásquez. Evaluación Del Lactosuero Dulce Y Pulpa Liofilizada De Maracuyá (Passiflora Edulis) En Una Bebida Láctea Fermentada Funcional. 2020.
Παραπομπή σε μορφή MLA (9th εκδ.)Carranza Giler, Carolina Stefania, και Yohan Gabriel Luna Velásquez. Evaluación Del Lactosuero Dulce Y Pulpa Liofilizada De Maracuyá (Passiflora Edulis) En Una Bebida Láctea Fermentada Funcional. 2020.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.