Cita APA (7th ed.)

Andrade Bermúdez, D. E., & Delgado Delgado, J. L. (2023). Relación de porcentajes de harina de cáscara de cacao CCN-51 y trigo sobre características fisicoquímicas y sensoriales de una galleta integral.

Cita Chicago (17th ed.)

Andrade Bermúdez, Dayana Estefanía, i Jorge Leonardo Delgado Delgado. Relación De Porcentajes De Harina De Cáscara De Cacao CCN-51 Y Trigo Sobre Características Fisicoquímicas Y Sensoriales De Una Galleta Integral. 2023.

Cita MLA (9th ed.)

Andrade Bermúdez, Dayana Estefanía, i Jorge Leonardo Delgado Delgado. Relación De Porcentajes De Harina De Cáscara De Cacao CCN-51 Y Trigo Sobre Características Fisicoquímicas Y Sensoriales De Una Galleta Integral. 2023.

Atenció: Aquestes cites poden no estar 100% correctes.