Andrade Bermúdez, D. E., & Delgado Delgado, J. L. (2023). Relación de porcentajes de harina de cáscara de cacao CCN-51 y trigo sobre características fisicoquímicas y sensoriales de una galleta integral.
Citace podle Chicago (17th ed.)Andrade Bermúdez, Dayana Estefanía, a Jorge Leonardo Delgado Delgado. Relación De Porcentajes De Harina De Cáscara De Cacao CCN-51 Y Trigo Sobre Características Fisicoquímicas Y Sensoriales De Una Galleta Integral. 2023.
Citace podle MLA (9th ed.)Andrade Bermúdez, Dayana Estefanía, a Jorge Leonardo Delgado Delgado. Relación De Porcentajes De Harina De Cáscara De Cacao CCN-51 Y Trigo Sobre Características Fisicoquímicas Y Sensoriales De Una Galleta Integral. 2023.
Upozornění: Tyto citace jsou generovány automaticky. Nemusí být zcela správně podle citačních pravidel..