Dosis de consorcio microbiano y grado de temperatura en la vida útil de una longaniza artesanal
The present investigation was carried out with the objective of determining the dose of microbial consortium (Lactobacillus plantarum, Lactobacillus acidophilos, Bacillus subtilis) and the storage temperature that guarantees the prolongation of the useful life of an artisanal sausage in Chone-Manabí...
Saved in:
Main Author: | Altamirano Rodríguez, Danny José (author) |
---|---|
Other Authors: | Chavarría Chavarría, Manuel Antonio (author) |
Format: | masterThesis |
Language: | spa |
Published: |
2019
|
Subjects: | |
Online Access: | http://repositorio.espam.edu.ec/handle/42000/1093 |
Tags: |
![]()
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Probiotic additives obtained in Cuba
by: Milian, Grethel
Published: (2012) -
Evaluación del efecto de un probiótico nativo elaborado en base a Lactobacillus acidophilus y Bacillus subtilis sobre el sistema gastrointestinal en pollos broiler Ross-308 en Santo Domingo de los Tsáchilas
by: Aguavil Enriquez, Juan Carlos
Published: (2012) -
Desarrollo de una leche cultivada con Lactobacillus acidophilus y Bifidobacterium enriquecida con inulina; análisis de viabilidad y vida útil a término
by: Cuesta Navarrete, Adriana Lizeth
Published: (2014) -
Utilización del probiótico Lactobacillus acidophilus, como aditivo en la alimentación de cerdos lactantes
by: Arce Ceron, Viviana
Published: (2017) -
Evaluación de tres fuentes de probióticos en terneros de tres días de nacidos, en un sistema de crianza tradicional
by: Ibarra Portilla, Edison Brayan
Published: (2022)