Efecto del yogurt artesanal y suero de leche adicionados en la dieta de cerdos en la etapa de recría
This research consisted of evaluating the effect of artisanal yogurt and whey added to the diet in pigs from weaning to the breeding stage. Four treatments were used in this work: T0 (control group), T1 (5 mL of yogurt + 250 mL of whey), T2 (10 mL of yogurt + 500 mL of whey), T3 (5 mL of yogurt + 50...
Saved in:
Main Author: | Meza González, Emilio José (author) |
---|---|
Other Authors: | Palma Villavicencio, Mauricio Kelvin (author) |
Format: | bachelorThesis |
Language: | spa |
Published: |
2019
|
Subjects: | |
Online Access: | http://repositorio.espam.edu.ec/handle/42000/1153 |
Tags: |
![]()
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Microbiota intestinal, probióticos y prebióticos
by: Castañeda Guillot, Carlos David
Published: (2017) -
INTESTINAL MICROBIOTA, NUTRITION AND HEALTH
by: Vásquez, Hazel Anderson
Published: (2024) -
Desarrollo de un alimento simbiótico a base de cacao a partir del residuo de banano como prebiótico y una mezcla comercial como probiótico
by: Noles Romero, Thalía Lisseth
Published: (2025) -
Plan de mejoras para el sistema de producción de cerdos de la Asociación de Productores Agropecuarios de la comuna Jambelí, Santa Elena
by: Saltos Ventura, Franklin Samuel
Published: (2021) -
Relación de la microbiota intestinal en el desarrollo de obesidad.
by: Guamán Toasa, Doménica Guadalupe
Published: (2022)