Efecto de la adición de ajo (Allium sativum) y cebolla (Allium cepa) granulados comerciales en dietas para pollos Cobb 500
In order to evaluate the productive behavior, mortality and viability, hematopoietic organ weight and benefit-cost ratio of the addition of commercial garlic and onion granules in the diet of Cobb 500 chickens. A completely randomized design (DCA) was carried out, with the only study factor being th...
Saved in:
Main Author: | Lucas Giler, Jossee Stefani (author) |
---|---|
Other Authors: | Macías Bravo, Magno David (author) |
Format: | bachelorThesis |
Language: | spa |
Published: |
2021
|
Subjects: | |
Online Access: | http://repositorio.espam.edu.ec/handle/42000/1625 |
Tags: |
![]()
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Efecto de extacto de Allium sativum y Allium cepa (Ajo y cebolla) en la producción de broilers
by: Chávez Heredia, Luis Alberto
Published: (2016) -
Evaluación in vitro de la actividad antifúngica de los extractos de Allium cepa, Allium sativum y Allium schoenoprasum frente a Malassezia furfur
by: Moncayo Naula, Sósena Cristina
Published: (2024) -
Diferentes fuentes de polifenoles de Allium sativum var. Pekinense (Ajo) con Allium cepa var. red creole (Cebolla) en el rendimiento productivo de pollitas lohmann brown en cría y levante
by: Chango Chango, Segundo Patricio
Published: (2015) -
Adición de ajo (Allium Sativum) comercial granulado en la alimentación de pollos sexados cobb 500 sobre parámetros productivos
by: Vera Verduga, Catalina Auxiliadora
Published: (2020) -
Evaluación del proceso de obtención de ajo negro a partir de distintas variedades de Allium Sativum (AJO).
by: Calderón Pérez, Rafael Antonio
Published: (2015)