Mera Morán, O. L., & Ruiz Pinargote, M. A. (2014). Evaluación física, sensorial y bromatológica del licor de cacao en variedades clonales EET-19, EET-48, EET-62, EET-96. EET-103 en la ESPAM.
Cita Chicago (17th ed.)Mera Morán, Olaya Leonor, i Milton Alexis Ruiz Pinargote. Evaluación Física, Sensorial Y Bromatológica Del Licor De Cacao En Variedades Clonales EET-19, EET-48, EET-62, EET-96. EET-103 En La ESPAM. 2014.
Cita MLA (9th ed.)Mera Morán, Olaya Leonor, i Milton Alexis Ruiz Pinargote. Evaluación Física, Sensorial Y Bromatológica Del Licor De Cacao En Variedades Clonales EET-19, EET-48, EET-62, EET-96. EET-103 En La ESPAM. 2014.
Atenció: Aquestes cites poden no estar 100% correctes.